DOGERHABER FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DOGERHABER FORUM


 
AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Bakan Eroğlu*dan hibe müjdesi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
FaTiH
Yönetici
Yönetici
FaTiH


Mesaj Sayısı : 142
Yaş : 33
Nerden : Afyonkarahisar
İş/Hobiler : öğrenci
Gifler : Bakan Eroğlu*dan hibe müjdesi Gif52
Kayıt tarihi : 15/09/08

Bakan Eroğlu*dan hibe müjdesi Empty
MesajKonu: Bakan Eroğlu*dan hibe müjdesi   Bakan Eroğlu*dan hibe müjdesi EmptyÇarş. Eyl. 24, 2008 1:05 am

Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Afyonkarahisar İli Çevre Hizmetleri Birliği Katı Atık Bertaraf Tesisi projesi için birlik hesabına daha önce aktardığı 3.2 milyon YTL kaynağın ardından yeni bir müjde daha vererek Katı Atık Transfer İstasyonları için 2 Milyon 99 Bin YTL Hibe müjdesi verdi.

2 Milyon 99 Bin YTL Hibe
Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Korel Termal"de yapılan “Çevre ve Orman Bakanlığı Koordinasyon Toplantısında” “Katı Atık Transfer İstasyonları”nın inşaatında kullanılmak üzere proje karşılığı olarak Çevre Hizmetleri Birliği"ne 2 milyon 99 bin YTL hibe yardımında bulunacağını açıkladı.

Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, Çevre Hizmetleri Birliği'ne yapmış olduğu katkılardan dolayı Afyonkarahisar İli Çevre Hizmetleri Birliği adına Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu'na minnet ve teşekkürlerini bildirdi.

İnşaat çalışmaları tamamlandı
Afyonkarahisar İli Çevre Hizmetleri Birliği, İlimizdeki belediyelerin evsel atıklarının düzenli depolanması ve bertaraf edilmesi için 01.04.2008 tarihinde inşaatına başladığı tesisin inşaatını tamamlandı. Yapılan tesisin işletmeye açılabilmesi için 7 ilçeye yapılması gereken "Katı Atık Transfer İstasyonları"nın inşaatının bir an önce tamamlanması gerekmekte. Bu nedenle Transfer İstasyonlarının inşaatında kullanılmak üzere, Birliğe Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından proje karşılığı olarak Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu himmetleriyle 2.099.000,00 YTL hibe yardımında bulunuldu. Çevre Hizmetleri Birliği olarak, Transfer İstasyonlarının inşaatının tamamlanmasından sonra Katı Atık Bertaraf Tesisi Afyonkarahisar İlinin hizmetine sunulacak.
(Zafer)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.diyar-ihuzur.tr.gg
 
Bakan Eroğlu*dan hibe müjdesi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
DOGERHABER FORUM :: Haber Dünyası :: Afyondan Haberler-
Buraya geçin: